Terapi

Oplevelser, følelser og chok sætter spor. Spor i vores tanker eller overbevisninger om, hvem vi er, og hvad der er muligt for os. Men også spor i kroppen. Åndedrættet er en vej ind til det, vi bærer med os. Når kroppen og åndedrættet inddrages i terapien får vi indsigter, som vi ikke kan tale os til.

Terapi

Oplevelser, følelser og chok sætter spor. Spor i vores tanker eller overbevisninger om, hvem vi er, og hvad der er muligt for os. Men også spor i kroppen. Åndedrættet er en vej ind til det, vi bærer med os. Når kroppen og åndedrættet inddrages i terapien får vi indsigter, som vi ikke kan tale os til.

Læs mere

Praktisk

PRAKTISK

CVR nr.: 25140230

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringen, så du kan ikke bruge en henvisning fra lægen hos mig. Find en psykolog der har overenskomst med sygesikringen her: www.psykologeridanmark.dk

Jeg har tavshedspligt og følger nordiske retningslinjer for etik.

Kontakt

Tlf.: 26144542

Mail: ranka@rankaskak.dk

Tid

En session varer fem kvarter.
Nogle åndedrætsterapi sessioner kan dog tage halvanden time.

Sørg for at have god tid efter sessionen, så indsigterne kan bundfælde sig, og du har tid til at være med dig selv.

Hvis du ved du vil have et forløb med faste intervaller, kan det være en god ide, at booke 2 sessioner frem.

Pris

En session koster 1100 kr.

For studerende og arbejdsledige er prisen 1000 kr.

 

Du kan betale på følgende måder:
Kontant
Mobilepay: 98296
Konto – reg: 7738 Konto: 0001111077 (Vestjysk bank).

Husk at melde afbud i god tid. Meldes der afbud indenfor 48 timer før en session betales halv pris af beløbet.

Hvis du vil købe et gavekort, så skriv til mig på mail (ranka@rankaskak.dk).

Adresse

Nansensgade 47, stuen, 1366 Kbh. K. (Center for Kropsterapi og Selvudvikling).

Jeg tilbyder også sessioner i Dragør og over Skype.

Parkering

På Nansensgade er der parkeringsmuligheder mod betaling.

Hvis du kommer langvejs fra, kan det være en idé at parkere ved en metrostation (med gratis parkering og flere pladser) og tage metroen til Nørreport station.  Nansensgade ligger syv minutters gang fra Nørreport station.

Nogle gange tænker jeg tilbage på, hvordan jeg havde det med mig selv før jeg mødte Ranka. Selvom årerne er gået, kan jeg tydeligt genkalde en konstant usikkerhed og grundlæggende tvivl på, om jeg var god nok, om mine følelser var “normale”, og om jeg nogen sinde ville finde fred med den jeg var. Allerede fra første gang jeg sad over for Ranka, oplevede jeg en utrolig nærværende og indlevende rummelighed, som gav mig mod på at undersøge alle de facetter af mig selv, som jeg ellers ikke brød mig om eller ikke kunne se. Gennem en respektfuld og tryg proces har Ranka været med til at styrke min kvindelighed, min tiltro til min kreativitet og støttet mig i at lukke op for et liv med farver frem for sort-hvide nuancer.

Jeg har både via åndedrætsterapi, samtaler og kropsligt arbejde erfaret, at Ranka evner at se gennem alle filtre og på kærligste vis inviterer sjælen til at danse med det, som er. Ranka har både været min terapeut og min mentor, og hun er stadig et af de mennesker, som jeg har allermest tillid til og respekt for.

Jeg er dybt ydmyg og for evigt taknemmelig, Ranka – du er og kan bare noget helt unikt!

 

TAK!

Julie

 

  

Ranka formår på fineste vis at skabe nærver, tryghed, varme og ro. Hun har hjulpet mig utrolig meget det seneste år, både med mindblowing åndedrætsterapi og indsigtsgivende psykolog samtaler. Jeg har haft essentielle oplevelser hos Ranka, som har givet mig en meget bedre forståelse af mig selv.

 

– Anonym kvinde, 36 år

 

 

Jeg mødte Ranka på et seminar i 2015 og stod overfor et forløb hvor jeg havde tænkt mig at tage 10 sessioner for at gøre en forskel for mig selv i mit liv. Et af mine problemer, var at jeg følte mig set og ikke hørt. En oplevelse som har fulgt mig hele mit liv og som gjorde at jeg ofte trak mig tilbage fra omgivelserne i stedet for at give udtryk for mine følelser. 

Jeg oplevede at Ranka var helt fantastisk og fortryllende til kvinder på det seminar og jeg havde efter grundig overvejelse søgt rådgivning, om hvem som ville være en god terapeut for mig og til min overraskelse var svaret Ranka.

Jeg har nu modtaget 10 fantastiske sessioner hos hende og vil gerne give udtryk for min taknemmelig. Ranka var lige det menneske, jeg havde brug for til at komme videre i mit liv. Ranka har et nærvær og en visdom som gjorde, at jeg følte mig helt tryg og måske vigtigst, jeg kunne mærke hendes kærlighed. Det at føle sig set og hørt, gjorde at jeg kunne give slip på det, som jeg ikke havde brug for længere, og mit liv forvandlede sig på en smuk og kærlig måde. Jeg anbefaler Ranka. Hun er og gør en forskel. Tak 

Michael Nordahl

Source Åndedrætsterapeut