OM RANKA

(f. 1980)

 

Uddannet psykolog (cand. psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og neuropsykologi.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og modtager løbende supervision. Siden 2004 har jeg arbejdet med åndedrætsterapi. Som åndedrætsterapeut er jeg uddannet af Binnie A. Dansby (Source Process and Breathwork).

 

Jeg har modtaget klienter i terapi siden vinteren 2004/05.

 

Siden 2009 har jeg ledt forløb og retræter for kvinder under navnet ’Sjælesøster’. Derudover laver jeg gæsteundervisning i organisationer, udviklingsgrupper og på uddannelser.

 

Min egen vej til psykologien startede, da jeg som helt ung selv startede i terapi og forskellige udviklingsgrupper.

 

Jeg bor med min mand og vores datter i Dragør.

 

KONTAKT

Mail: ranka@rankaskak.dk

Telefon: 26144542

 

ADRESSE

Nansensgade 47, stuen, Kbh. K

 

CVR nr.: 25140230

Du skal vide, at Sjælesøster har betydet alverden for mig. Er SÅ glad og taknemmelig for ALT det, du har givet mig som terapeut og alt det du har givet mig gennem Sjælesøster. Du og sjælesøster vil altid have en plads i mit hjerte ;0). Du hjalp mig med at åben mit hjerte….så vigtigt! TAK.

Annacia Andersen

 

Jeg bruger hver dag alt det, jeg har lært i Sjælesøster. Mest af alt åndedrættet. Jeg har lært at trække vejret igen.

Jeg har altid haft det svært ved at sige mine behov højt og udtrykke mine inderste tanker og ønsker. Det kan jeg nu. Jeg ånder helt ned i maven og ved jeg er ok.

Jeg har fundet mit indre rum, hvor jeg hele tiden kan finde tilbage og mærke min kraft og føle mig forbundet med mine sjælesøstre. Hver og en har de lært mig noget om mig selv.

Det er ikke altid lige rart at mærke og “kigge” på  følelser, men på Sjælesøster er der rum, plads og tid til fordybelse. Der er altid et kærligt blik , en omfavnelse så varm og dyb.

Jeg ønsker for alle at de må opleve at være i kroppen, slippe hovedet og mærke søsterkærligheden.

 

Tak

Pia