Meld dig til nyhedsbrevet og få løbende beskeder
om kommende kurser.

Dato: 4. oktober 2019

Find kurser på Sjælesøster siden

Læs mere

 

Jeg havde ingen forventninger, da jeg mødte op fredag eftermiddag, men det blev en dyb og intens fordybelse ind i mine inderste kroge. Jeg oplevede, at komme i kontakt med dybe følelser, som i mange år har siddet som intense spændinger særligt i maven. Da vi afsluttede søndag eftermiddag, oplevede jeg en varme og ro i min krop, som jeg ikke har oplevet før. Jeg følte mig så forløst, lykkelig og uendelig taknemlig for at have fundet en så virkningsfuld nøgle. Har været meget forundret over, at vejrtrækning, som er så basal, kan være så virkningsfuld. 
Theresa Rosendahl Jensen

En helt ny verden åbnede sig for mig, en fantastisk retræte weekend for kvinder.
Refleksion, tid, ro, tillid, fordybelse, udvikling, nærvær, respekt, accept, selvindsigt og kærlighed er nøgleordene.

Jeg vil til enhver tid sige ”JA tak” igen.
TAK Ranka, for din kompetence, dine guides og for dig.
Kærlig Hilsen Viksi Jønsson 

Igennem sjælesøster har jeg fundet plads til mig. Og fundet plads til at give plads til mig. Plads til at alt det jeg er, alt det jeg ønsker at være og ikke mindst alt hvad jeg frygter at være. Jeg har mærket at være hel. Og jeg er blevet mindet, hvor vigtigt det er at tage min plads som et helt menneske for at leve mit liv i balance.

For mig har sjælesøster været et intenst forløb af uvurderlige indsigter. Både smukke og gribende indsigter, som har givet mig øjeblikkelig glæde og fred. Men også svære og uønskede indsigter, som jeg igennem støtte og omsorg fra gruppen af sjælesøstre har fundet styrke til at give min fulde opmærksomhed og accept så de med tiden har forvandlet sig til forløsende og nærende skridt på vejen mod at leve mere helt og med større kærlighed til mig selv.

Sjælesøster er ikke et kursus eller en kur, som gennemføres og overstås for så at blive glemt. Sjælesøster kryber helt ind under huden på dig og efterlader en spirende lyst til tage på dig en livslang udvikling i at omfavne dig selv i kærlighed.

Fie Thulstrup

 

 

Sjælesøster er for mig som et lille frø, der blev plantet grundigt indeni mig. Frøet blev vandet med kærlighed og støtte nok fra gruppen og igennem den tryghed, voksede frøet frit til en meget smuk blomst.  Blomsten åbnede sig langsomt og dens duft spreder sig i verden, hvor jeg går og minder mig om, den magiske og kærlige energi,  der er i det at være en kvinde.

Jer er utrolig taknemmelig for Sjælesøster…

Leila Boavista

 

 

Sjælesøster forløbet har givet plads til dybe indsigter i hvem jeg er og hvad jeg vil. Vi skabte sammen et fantastisk og trygt rum hvor jeg gennem bevægelser og danse mærkede indad i kroppen. Det lærte mig at lytte og mærke højder og dybder mit hjerte havde sukket efter at komme i kontakt med. Og når jeg er der, så kan jeg alt!
Sjælesøster er nu med mig i alt hvad jeg er, gør og rør ved, jeg er forandret og mærket af alle de smukke processer jeg har været igennem og som stadig rusker i mig. Jeg er taknemmelig, dybt i hjertet. 

Anne Kromann