Fødsel

Tiden omkring graviditet, fødsel og første tid med barnet er betydningsfuld, og alle kvinder fortjener særlig opmærksomhed i denne proces. Et nyt moderskab er med til at udvikle os og som med al anden udvikling betyder det, at vi kan møde vores sårbare steder, svære erindringer og modsatrettede følelser.

VIL I HAVE JERES EGEN MØDRE-GRUPPE?

I en faciliteret mødre-gruppe mødes vi i mit lokale på Nansensgade. Formålet er at have et rum med støtte og omsorg midt i alt det nye. Præstation og perfektionisme er lagt væk, og der er plads til både gode og svære dage.

Gruppen kan være på 4-6 mødre plus babyer.

Emner
Vi taler om moderskab, fødsel, forholdet til dit barn, parforhold, svære følelser, erindring, identitet og krop.

Form
Udover samtale kan vi lave enkle kropsøvelser for at øge nærvær og mærke ro i kroppen. Jeg kan også inddrage mere kreative elementer som at tegne og skrive.

Jeg tilpasser samtaleemner og enkle øvelser efter den specifikke gruppes behov.

Kontakt mig for pris og tid.

Beretninger

“Ranka har fulgt mig under og efter min graviditet. Hun har været en uvurderlig støtte i en tid præget af panik, angstanfald og mange bekymringer. Kombinationen af både samtale- og åndedrætsterapi er noget helt specielt ved Rankas behandlinger. Gennem åndedrætsterapien har Ranka lært mig at finde ind til en særlig ro, som jeg ikke troede, jeg havde i mig.

Ranka er et af de mest dedikerede og omsorgsfulde mennesker, jeg har mødt. Hun har en kæmpe viden om graviditet og fødsel, hvilket gjorde mig utrolig rolig og tryg.”

Pernille