Fødsel

Tiden omkring graviditet, fødsel og første tid med barnet er betydningsfuld, og alle kvinder fortjener særlig opmærksomhed i denne proces. Et nyt moderskab er med til at udvikle os og som med al anden udvikling betyder det, at vi kan møde vores sårbare steder, svære erindringer og modsatrettede følelser.

Her finder du min bog ‘En tryg begyndelse – graviditet, fødsel og den første barselstid’, der er udkommet på Gads forlag. Se mere her: www.entrygbegyndelse.dk 

Barsels-hjemmebesøg

Er du lige blevet mor og har brug for en samtale, kan jeg tage hjem til dig.

Du kan for eksempel have brug for at tale, hvis du er:

  • overvældet og måske ked af det.
  • har brug for at tale fødslen igennem.
  • oplever følelser eller erindringer, som du ikke er forberedt på.
  • er bange for at få en efterfødselsreaktion/depression eller har fået det.

Vi tilpasser sessionen til dit liv. Mens vi taler, kan dit barn være sammen med os eller være hos sin far eller en anden omsorgsperson.

 

Du kan også have brug for at kroppen bliver inddraget, og så kan du få en åndedrætssession. En åndedrætssession kan bringe en dyb ro og hjælpe dig med at lande endnu mere i livet som mor.

 

Anette fortæller her om sin oplevelse med hjemmebesøg:

”Det kan hurtigt virke uoverskueligt at tænke på transport, babypasning, session, og en lille pige, der har brug for mig. Så det var en stor lettelse, da Ranka tilbød en hjemme-session. Og det var slet ikke mærkeligt, men bare rigtig rart og trygt at være i egne omgivelser. 

Ranka er en fantastisk kvinde og en fantastisk behandler. Hendes passion –  arbejdet med kvinder før, under og efter fødslen – skinner så tydeligt igennem. Hun skaber et roligt rum, hvor end hun er, og det var også det, jeg oplevede i min egen sofa. Rankas store nærvær og kærlige væsen var lige, hvad jeg havde brug for, og det gjorde en stor forskel for mig.”

 

Tiden lige efter en fødsel kan være meget sårbar og betydningsfuld, derfor prioriterer jeg disse sessioner højt og forsøger at lægge sessionen kort efter din henvendelse.

 

Barsels-hjemmebesøg koster 1500 kr., som inkluderer selve sessionen samt transport en halv times kørsel fra København eller Dragør. Kontakt mig for pris, hvis du bor længere væk. En online samtale er også en mulighed.

 

Beretninger

“Ranka har fulgt mig under og efter min graviditet. Hun har været en uvurderlig støtte i en tid præget af panik, angstanfald og mange bekymringer. Kombinationen af både samtale- og åndedrætsterapi er noget helt specielt ved Rankas behandlinger. Gennem åndedrætsterapien har Ranka lært mig at finde ind til en særlig ro, som jeg ikke troede, jeg havde i mig.

Ranka er et af de mest dedikerede og omsorgsfulde mennesker, jeg har mødt. Hun har en kæmpe viden om graviditet og fødsel, hvilket gjorde mig utrolig rolig og tryg.”

Pernille